3 hacks die je leven vereenvoudigen!

Vereenvoudigingen doorvoeren in je leven hoeven niet ingrijpend te zijn! Zo zijn er een heleboel lifehacks die je kan toepassen om zaken sneller, beter, goedkoper of leuker gedaan te krijgen!

Ziehier mijn favoriete trucs die je direct kan uitproberen bij je thuis. Succes gegarandeerd!

1. Bedworstelen is verleden tijd!
Je staat voor je bed. De spanning stijgt terwijl je je tegenstander aanstaart: jij tegen het donsdeken. De adrenaline giert door je lijf. Je wilt en zal dit winnen! Volle moed stort je je op je donsdeken en begint die in het laken te proppen. Gaandeweg stop je je hoofd in het laken om te zien of alles goed zit. Het laken ziet zijn kans en slaat zijn slag: hij verzwelgt je en voor je het weet lig je te spartelen op zoek naar de uitgang. 1-0 voor het donsdeken.
Herkenbaar? Maar nu verleden tijd dankzij deze Bed Burrito techniek!

2. Hocus-pocus plooishirt!
Of wat dacht je van deze techniek die van T-shirts plooien kinderspel maakt? Met twee seconden per T-shirt is de was in een oogwenk geplooid!

3. Groot laken, weinig ruimte!
Onderlakens plooien is een regelrechte hel, zeker als je er alleen voorstaat. Maar dankzij deze techniek zijn ze perfect opgeplooid en nemen ze minimale ruimte in, in je kast!

Als ik tegenwoordig ergens tegenaanloop google ik het even. En wat blijkt? Steeds zijn er mensen die hetzelfde probleem ervaarden en daarom een techniek ontwikkelden om je leven makkelijker en eenvoudiger te maken! Als dat geen leuke manier is om dagelijkse worstelingen te minimaliseren ;)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s